vrijdag 5 augustus 2011

labelkaarten

Op het scrapforum stond een berichtje van iemand die een nieuwe kaart zelf had gemaakt. Ik natuurlijk nieuwsgierig, ben meteen op haar blog gaan kijken. De kaart bleek een soort labelkaart te zijn, en zag er echt heel erg leuk uit. Ze had een complete werkbeschrijving gemaakt, met duidelijke tekst en veel foto's.


Ik moest net een kaart maken voor een dinnetje die een nieuwe baan had, en eigenlijk had ik die kaart een beetje snel nodig.....Uit de werkbeschrijving dacht ik dat de kaart wel makkelijk en snel te maken zou zijn: dus aan de slag dan maar.Eerst een proefje: ik heb een dubbelzijdig scrappaper gepakt van Dutch Creative (daar heb ik al een paar cadeaudoosjes ed mee gemaakt, erg succesvol papertje). Ik heb de beschrijving gevolgd en de kaart zat snel in elkaar: hoekjes eraf 'knippen' met de Corner Chomper, mooie fibertjes zoeken, leuke stansjes. En dan is dit het resultaat:
Onder het bloemetje zit een strookje waar ik een wens kan zetten. Ik vond de kaart makkelijk, snel en errug leuk, dus op naar de volgende: de kaart voor dinnetje.
Die heeft haar groot rijbewijs gehaald en heeft nu een baan als buschauffeur. Er is tijdens haar laatste rijles een foto gemaakt van haar achter het stuur van de bus. Deze foto heb ik geprint, en die moest op het label komen. Helaas had de lesbus een ongelooflijk felle lichtblauwe kleur, zo'n kleur waar echt geen ander blauw bij past. Ik heb hele stapels papers doorzocht voor ik een paper gevonden had, waarvan beide zijden goed kleurden bij de foto. Uiteindelijk vond ik een dubbelzijdig paper van Fancy Pants. En dit is het resultaat geworden:

Ik heb de foto op de label geplakt, maar ivm de privacy plaats ik deze maar niet.

Dankjewel Linn, voor dit superleuke model en je goede beschrijving!!

1 opmerking:

linn zei

wat een geweldig leuke kaarten heb je gemaakt, ik ben gewoon trots op t resultaat!
goed gelukt en mooie kleurtjes!!
liefs
linn