zaterdag 3 mei 2008

puinruimen

Er staan in totaal 10 zakken met puin (van de wasser/droger bak die we vorige zaterdag gesloopt hebben) in de tuin en in de schuur. En die moeten naar het Milieuplein worden gebracht. Je mag dit echt niet als grof vuil aanbieden, dus helaas.....
We hadden het plan om vrijdagochtend dan maar de zakken weg te brengen. En zo gezegd, zo gedaan. Eerst alle zakken via de poort naar de straatkant. Toen met de auto om de hoek naar de zakken, de hele zwik in de auto. Pfff wat een berg, wat zwaar. En hubby kan niet sjouwen of niks, dus het zweet liep over mijn voorhoofd. Het is prachtig weer vandaag, dus eigenlijk te warm om te sjouwen, maar we weten het natuurlijk intussen, van uitstel ....... We zijn gewaarschuwd door de buurman: het is erg druk bij het Milieuplein. Maar we gaan toch. En inderdaad, er staat een gigarij, maar het gaat best snel. Als we op het plein staan, en ik de 1e zak naar de container til, staat er een erg aardige jongen die meteen aanbiedt om de zakken voor me op de rand van de container te tillen en te legen, SUPER.
Als we met een lege auto naar huis rijden, zijn we blij dat we doorgezet hebben, de drukte viel mee, en we kunnen de rest van de dag rustig aan doen, we zijn blij met "weer een klus plat".

Geen opmerkingen: