vrijdag 2 januari 2009

tussen kerst en oud en nieuw

Na de kerst moet hubby dan meteen weer naar het werk.
Ik heb in de mail een leuke aanbieding van mijn internetprovider gevonden: ik kan een digitaal fotoboek maken en thuis laten komen voor alleen de verzendkosten van € 2,95. Ik denk er goed over na, en al snel beslis ik dit ik echt gebruik moet maken van die aanbieding. Ik scrap langzaam, en heb dus echt geen tijd om alle foto's die ik maak te scrappen, en van het idee om een soort overzichtlootjes te maken van een bepaalde week of maand komt ook niet zoveel.
Ik ben de laatste tijd heel erg bezig met het verlies van Grommel en vooral Pasja. Ik mis die knuffels enorm. Vooral Pasja was giga aanhankelijk, en was erg vaak bij me. Het lijkt me leuk om alle foto's van deze 2 lieverds in een album samen te hebben, ze horen bij elkaar, kwamen samen uit het asiel. Ik download het fotoboekprogramma en zoek de foto's bij elkaar die ik dan gebruiken wil. Ik huil weer veel, ik mis ze zoo ontzettend... Ik denk dat dit ook wel weer goed is voor me, laat de tranen maar komen, dit is ook een manier om het te verwerken.
Ik probeer een zo mooi en volledig mogelijk album te maken. Tis nog best een werk. ik ken het programma natuurlijk nog niet, maar door het ermee werken, leer ik de mogelijkheden ervan wel aardig kennen. En het is leuk om te doen. In het nieuwe jaar ga ik het afmaken en dan bestellen. Ik ben superbenieuwd hoe het fotoalbum er dan in het echt uit ziet.

1 opmerking:

Anoniem zei

En het is een heel leuk album geworden.Dat je makkelijk ff snel beetpak wanneer je er behoefte aan hebt.
Je weet verdriet slijt maar langzaam en vergeten doe je ze nooit
knuf linnieeeeeeeeeeeeee