woensdag 28 januari 2009

Ik word morgen weer (poezen)mama

Mijn 1e voornemen wat betreft het blog was dat ik me niet wilde opjutten om te moeten schrijven. Het schrijven is leuk, ik doe het voor mezelf. Als er mensen meelezen zou ik dat leuk vinden (nog leuker als ik het ook zou weten.....dit is dus een hint!!), maar hoofdzakelijk schrijf ik voor mezelf. Ik had mezelf beloofd dat ik alles zo chronologisch mogelijk zou doen, zoals een dagboek, en dan misschien niet dagelijks, maar toch weer zoveel mogelijk bijschrijven.
Maar ineens heb je zo'n periode waarin je het vreselijk druk hebt met van alles. Ik wil wel schrijven, maar op de een of andere manier kwam het er dan niet van. En is er weer een maand voorbij.
Ik schrijf niet verplicht, niet verplicht, niet verplicht. Zo...dat is eruit.

Over al die andere leuke dingen schrijf ik nog wel...misschien...ik zie wel....
Maar nu plof ik bijna...ik stuiter weer door het huis....ik word namelijk weer mama....poezenmama.... van 2 kittens, 2 meisjes....morgenochtend gaan we ze ophalen.
Het is een nest van 4 in het asiel en er is 1 mevrouw voor ons, die heeft de 1e keuze, ze wil er 1. Daarna hebben wij de 2e keuze. Het is een nest van 3 lapjes en 1 cypertje, en ik heb dus geen idee hoe het kleine gespuis eruit ziet.
Zoooooooooooo spannend. En eigenlijk hadden we vanmiddag al gekund, maar hub heeft de middagdienst, die is net naar zijn werk vertrokken. Morgen heeft ie ook de middag, en kunnen we dus 's ochtends wel naar het asiel. Jammer van vandaag, maar ja, 1 dagje wachten moet kunnen....toch.....oh ik knap zowat, zoooooo ontzettend leuk vinnik het......

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Yeahhhhhhhhhhhh gefeliciteerd. Betekend dit dat ik nu weertante ben hihihihihihih.
Heb inmiddels de foto´s bewonderd het zijn snoepies.
Kom ze snel in het echie bekijken hoor. Ik moet tenslotte op kraamvisite bij me dinnetje hihihihi
knuf linnieeeeeeeeeeeeeee

Hilda zei

jammer dat je niet meer schrijft... gefeliciteerd met je nieuwe kittens, nu alweer best grote poezen denk ik zo.

geniet van ze... het is je van harte gegund.

groetjes, Hilda