dinsdag 14 april 2009

een lapjestweeling

Pfff wat gaat de tijd toch vreselijk snel. Er is best veel gebeurd, ik wilde steeds wel tijd maken om een stukje te schrijven, maar dan was er weer iets anders.......
Het kost natuurlijk ook best wel wat tijd om een blog bij te houden, tenminste als je alles een beetje chronologisch wilt doen en met foto's erbij.......
Ik was net aan het bedenken dat ik eigenlijk wel weer een stukje kon gaan schrijven, krijg ik zowaar een reactie met: jammer dat je niet meer schrijft.........yeah iemand leest mijn blog {knipoog}.
Maar goed, bij deze dus.

Ja, de poezeltjes zijn inmiddels al behoorlijk groot. Maar toen we ze ophaalden uit het asiel, tjeeminee wat een poezelige ukkepukjes waren het toen nog.
We mochten kiezen uit 3 minipoezeltjes, 1 cypertje en 2 lapjes.
Hubby zei meteen: de 2 lapjes, een cypertje hebben we thuis al. Maar gut, het cypertje was ook zo schattig.......
Toen bleek dat de mensen voor het laatste kitten nog niet gekomen waren, ze waren erg laat....zouden ze nog wel komen.....
We hebben de afspraak gemaakt, dat als ze niet kwamen opdagen dat wij dan gebeld zouden worden, dan kregen we het laatste kitten, dat schattige cypertje ook.
We gingen dus naar huis met 2 superschattige lapjes in een reismand. De ene ging lief liggen, maar de ander bleek al gauw een carriere te willen opbouwen als ontsnapartiest.....die dacht met je carriere kun je niet vroeg genoeg beginnen............
In de auto begonnen we over de namen, en al gauw vonden we dat het rustige dametje achterin een echte Missy was, en de ander was wel een Krieltje.
Thuis hebben we ze eerst meteen op de kattenbak gezet, en daarna lekker met ze geknuffeld.

op de foto: Krieltje bij hubby


En al gauw had hubby het idee dat ie dus echt niet wilde werken, dat ie echt wel lekker thuis wilde blijven. Hij belde meteen met zijn werk, we zijn bevallen van een lapjestweeling, zou het kunnen, zou hij vrij kunnen krijgen?

op de foto: Missy bij mij

Zijn collega's moesten vreselijk lachen, en jawel, hij werd met zwangerschapsverlof op de kaart gezet..............(ik weet het, had eigenlijk ouderschapsverlof moeten zijn, maar daar dachten ze niet aan).
Hubby kon lekker thuis blijven en het was super!!!!

Geen opmerkingen: