woensdag 1 oktober 2008

17 jaar getrouwd!

We wilden eerst vrijdag ook weggaan, maar daar het beter is om een dagje rust voor hub in te plannen, blijven we lekker thuis.
Zaterdag zijn we 17 jaar getrouwd, en dan willen we een dag weg, lekker een leuke rit maken, en dan schijnt er ook zomaar een scrapwinkel in die omgeving te zijn (zei ze blij hihi).
Helaas vergeet ik de wekker te zetten. Echt, ik vergeet het dus nooit, maar uitgerekend nu dus wel, grrrrrr. We worden stiklaat pas wakker, echt te laat voor een hele dag weg. Dus die rit verzetten we naar zondag, en hub vindt het wel een goed plan om te gaan tanken, dan zit de tank vol voor die lange rit, en dan kunnen we meteen even langs een leuke scrapbookwinkel, vlakbij de tank. Goed plan natuurlijk....
Ik krijg van hub een superleuke stans van een grote swirl en een verpakking schattige bloemetjes. Ik zie lange stansen met een compleet alfabet erop, en die zijn precies de tussenmaat die ik nog helemaal niet heb, superleuk dus, ik kies er 1 van de 3 uit, maar hub mikt de andere 2 ook in mijn mandje. Hihi, ik ben dus superverwend voor mijn trouwdag....en dat er nog maar vele mogen volgen.

1 opmerking:

Anoniem zei

hahahahahahaha he kanjer, waar je eigen verslapen al niet goed voor is he
knuf dinnetje