maandag 6 oktober 2008

Rustig laatste weekje van de vacantie

En dan is het over met het mooie weer, volgens de voorspelling blijft het nu een paar dagen lelijk weer. We blijven maandag en dinsdag thuis en rommelen door het huis. Ik ben bezig met het uitzoeken van enorme stapels patronen ed in de hobbykamer. Alles netjes in mappen, en alle dubbele, alle werkcopietjes, etc gaan nu echt weg. In de gang heb ik inmiddels een gigastapel oud papier liggen. En ik heb nog 2 gigastapels liggen voor dinnetje en cursiste. Het ruimt wel lekker op in de hobbykamer, en dan kan ik ook weer door met het anders en beter indelen van mijn kasten.
We kijken ook films, dat vinden we allebei superleuk, en het weer is echt filmweer.
Woensdag is het nog steeds zo slecht weer. Maar hubby is het binnenzitten alweer een beetje zat. Dus we gaan naar een hobbywinkel, waar we alweer een tijdje niet geweest zijn. Ik had er nog een volle spaarkaart van, en ik tracteer mezelf op een iets te dure bloemenstans, die door de korting wel aantrekkelijk wordt.
Hubby verzint dat we wel donderdag naar Brabant terug kunnen, naar de scrapbookwinkel waar we de week ervoor ook waren. Dan kun je de twijfelgevallen en dat wat je vergeten bent alsnog kopen. Ik vind het prima, altijd leuk. Echte scrapwinkels hebben toch echt meer en leuker spul dan de combi hobby/scrapwinkels (is mijn persoonlijke mening).
Maar hubby besluit toch maar om niet donderdag te gaan, maar zondag, dan is het miss weer wat mooier weer, en miss ook wat rustiger op de weg.
Dus die dagen rommelen we ook lekker door, doen alleen maar waar we zin in hebben, heerlijk.
Die zondag gaan we dan naar Brabant terug. Het is ****weer, het hoost zo hard dat je af en toe niet eens de weg kan zien, en het waait ook erg hard. Gelukkig vindt hubby autorijden leuk en heeft ie er weinig van. Ik slaag weer voor een paar leuke dingen, en voldaan gaan we naar huis terug. Hier moet ik voorlopig ff op teren, het zal wel gauw pas volgend jaar zijn voor we daar weer een keertje zullen komen.
En dan is onze vacantie over. Het is een vreemde vacantie geweest. Vorig jaar zat hubby in het gips en hebben we geen vacantie gehad. En nu dan wel een vacantie, maar dan met de verbouwing, het rare weer....we zijn maar weinig weggeweest. Voorheen maakten we superveel kilometers in 1 vacantie, nu hebben we bijna niets op de teller. Maar we kijken wel terug op een echte vacantie, als het gaat om: niet naar het werk, het hh stond ook op een laag pitje, veel leuke dingen doen, zoals films, lezen, etc.
En nu...nu is het gewone leven weer begonnen, hubby is naar het werk, de wasmachine staat achter elkaar te draaien...

1 opmerking:

Anoniem zei

ja ja je bedoeld het hh staat op een iets hoger pitje en de scraptijd maakt overuren hahahahahahaha boem boem

knuf je dinnetje