woensdag 1 oktober 2008

pfff nog niet af

Dinsdagmiddag komt de loodgieter voor de laatste paar klusjes. Hij kit de badkamer en sluit de drain aan, via het gat in het keukenplafond. Dan maakt hij het gat weer dicht. En dan blijkt dat ie al weer klaar is bij ons: geen puinruimen, niet stuccen, grrrrr. De loodgieter belt de aannemer, en die roept dat het wel morgen of overmorgen ergens een keer zal worden. Maar dat is niet de bedoeling, we wachten iedere keer al, en dan kun je ook al niet weg, en het is wel vacantie en nu is het nog mooi weer en en...... We spreken af dat de aannemer ons de volgende ochtend belt om een afspraak te maken voor het stuccen en puinruimen. Later die middag blijkt dat volgens mij een rand niet gevoegd is (die moet dus nog ff gekit worden), en dat onder de badrand ook een brede rand niet getegeld, en ook niet gevoegd is (te breed voor kit, die moet echt gevoegd worden).
Woensdagochtend bel ik de aannemer en de loodgieter komt die middag nog langs voor 1 rand kit en puinruimen. En er wordt volgende week gebeld door iemand die dan een afspraak maakt om te stuccen. En de tegelmannen moeten dan ook nog een keer langskomen voor die rand onder het bad.
Pfff, nog niet af dus....

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat duurt wachten dan lang he
knuf dinnetje

Sophie zei

Wat vervelend dat je zo lang moet wachten.
Mocht je nog een stucadoor nodig hebben: http://www.stucadoor-weetjes.nl/artikelen/stucadoor/stucadoor-gezocht.html is een handige site waar je gemakkelijk offertes kunt aanvragen. Bespaart je ook nog geld!
Succes ermee!