dinsdag 5 januari 2010

Mijn afvalbak

Zondag heb ik gescrapt.
Op het SAforum zijn ze begonnen met Scrap je Slank (SJS). En ik heb besloten om daaraan mee te doen.
Ik ben van de zomer al begonnen met het veranderen van mijn eetpatroon. Ben al veel afgevallen terwijl ik ook lekker nog patat en pizza kon eten. Ik heb een feestdagenstop ingelast, natuurlijk wel aangekomen. Maar ik ga weer verder, want er moet nog wat meer af (soort understatement of the year).
De deelnemers van SJS hebben allemaal prachtige boekjes gemaakt voor dit project. En ik wist maar niet of ik nu wel of niet mee zou gaan doen (stiekem meedoen noem ik het, ik bep eigenlijk niet meer op fora en ik plaats niets, maar lees wel alles mee). Tot Charlotte haar project liet zien: een kaartenbak die de absoluut geweldige naam Mijn Afvalbak heeft gekregen. Ik zag meteen het handige van een kaartenbak met losse bladen en die naam.....die naam is helemaal super. Dus ik ben meteen naar zolder gegaan, omdat ik perspex bakken heb staan voor receptenkaarten. Die zijn vast helemaal goed hiervoor.
Ik ben meteen begonnen met scrappapers uitzoeken. En dan meten, snijden, aftekenen, knippen en plakken.

Maandagochtend is hubby weer naar zijn werk gegaan.
En ik heb me 's ochtends vermaakt met wassen draaien, kerstspul opruimen, stofzuigen ed.
En 's middags ben ik weer verder gegaan met mijn afvalbak.
Ben ik bezig om een stukje paper af te meten, grrrrrrrrr, breekt 1 van de scharnieren van de bak af. Jakkie, ik was al zo ver, er zit al zoveel werk aan. Ik besluit om ermee door te gaan, maar voor het geval dat het andere scharnier ook breekt, toch maar de bak minimaal te versieren.
En jawel, tijdens het plakken van het laatste (!!!) stukje paper breekt ook het 2e scharnier af. Grrrrr. Gelukkig blijkt het deksel toch een beetje op zijn plekje te vallen als je hem er goed opzet. Dus nu heeft de afvalbak gewoon een los deksel. En kan ik dus wel verder met versieren.
Ik heb ook de 1e kaart gemaakt voor in de bak. Met natuurlijk een ietwat onflatteuze foto van mijzelf. Als je naar de foto kijkt lust je meteen geen zoetigheid meer............
Ik heb nog geen foto's gemaakt van de bak en kaart, die volgen later nog.

1 opmerking:

Anoniem zei

ik wil je afvalbak zien hihihihihih
knuf dinnetje