dinsdag 1 januari 2008

gelukkig nieuwjaar

ik wil beginnen met iedereen een supergoed, gezellig, fijn, gelukkig, fantastisch, creatief en gezond 2008 toe te wensen!!!!
Wij zijn vandaag aan het bijkomen van de jaarwisseling. Lekker uitslapen, rustig aandoen, en vooral geen visite en/of weggaan.
Het is natuurlijk weer gigalaat geworden (normaal gesproken gaan we redelijk op tijd naar bed). Maar het lawaai viel dit jaar wel erg mee, in vergelijk met vorige jaren. We hadden de hele dag vanaf half 10 al vuurwerk, met af en toe een echt verschrikkelijke knal. 's Avonds om half 12 was hier een soort vervroegd knalfestijn, we hielden ons hart vast voor middernacht. Maar gelukkig viel het reuze mee. De katten waren natuurlijk wel bang. Pucky zat met grote ogen bij me, af en toe zelfs even op schoot, die wilde dan geaaid worden, en dan ineens was ze ook weer weg. Pasja had er relatief weinig van, was wel bang, maar niet superangstig. Dinky zat achter/onder de kerstboom met zijn snuit achter de bank weggedoken. Toen het ergste knallen over was, kwam ie achter elkaar kopjes geven aan ons, zoo lief. Om een uur of twee was het al behoorlijk rustig, we hebben tv gekeken en rond een uur of drie zijn we gaan slapen.

1 opmerking:

Anoniem zei

He kanjer
Ook jij en je hubby een heel gelukkig, gezond, katteprobleemvrij en zeer creatief 2008
Ook hier was het drama dacht dat Drop in de kerstboom vloog door het vuurwerk maar was er gelukkig onderdoor hihihi

Dikke knuf van je dinnetje linnieeeeeeeeee