woensdag 26 december 2007

films, films, en nog meer films

Ik kan me niet herinneren ooit zo rustig naar de kerst toe te hebben geleefd.
In een grijs kantoorverleden moest ik werken, en had ik echt alleen 2 kerstdagen en nieuwjaar vrij. En in een recenter verleden (t/m vorig jaar) was mijn pre-kerst gevuld met kaarten maken en versturen, voor de cursus kaarten ontwerpen, maken, pakketjes maken, etc. De huiskamers liepen door tot net voor kerst, en daar moesten ook activiteiten voor verzonnen worden, en geregeld, voorbereid, etc. Natuurlijk moeten alle boodschappen binnen zijn. De boel moet versierd worden, en dat is hier nogal een flinke klus, want ik ben gek op kerst, en je huis helemaal in sfeer brengen vind ik helemaal super.
Dit jaar: geen kerstkaarten verzinnen voor de cursus, geen activiteiten regelen voor de huiskamers, zelfs geen kerstkaarten maken voor te versturen (ik maakte altijd 1 kaart speciaal voor die kerst, en die maakte ik dan voor iedereen, nu ben ik de kaarten gaan versturen, die ik in al die jaren gemaakt heb, en die gewoon in de molens stonden te wachten).
Wat blijft is de boel versieren (maar dat is leuk), en de boodschappen, daar ontkom je natuurlijk niet aan (hoewel, als iemand een oplossing weet...graag....).
We hebben de zondag heerlijk voor de tv gehangen, lekker films gekeken, over kerstmannen en elven, maar ook lekkere actie. Heerlijk genieten vind ik dat.
Maandag moest ik vers brood halen, wilde even de supermarkt in (kan ik meteen nog wat drinken ed meenemen), maar het was er zo gigadruk, ben van schrik zo naar de bakker gehold, en daar brood gehaald. Dan maar geen extra drinken, op is op, zullen we maar zeggen.
Hubby moest kerstavond werken, maar ik heb me prima vermaakt. 1e Kerstdag weer lekker film gekeken. Wat zijn er toch een leuke kerstfilms gemaakt. Hihi, normaal kijk ik niet zo veel naar de "zoetere" films, en hubby al helemaal niet, maar nu genieten we er allebei van. Hubby moest wel nog even proberen voor te slapen, want hij heeft de nachtdienst. Op de ochtend van 2e kerstdag ben ik vroeg op, om hubby er weer in te laten, hij gaat meteen naar bed. En ik neem ff de tijd om rustig wakker te worden met koffie en een blaadje. Daarna even naar de pc, mail, clubs, en dit blog....

2 opmerkingen:

Anoniem zei

hoi ingrid,
hartelijk bedankt voor je kerstkaartje!
dus deze komt uit de ouwe doos?
toch is ie mooi,hoor!

groetjes irma (pinguin70 op HJ)

Anoniem zei

Lekker he zo'n thuisbios hihi
knuf linnieeeeeeeeeee