vrijdag 3 augustus 2012

autorit

dinsdag 31 juli 2012

Zondag opppert hubby of we misschien een dagje weg zullen gaan, een route zullen rijden? We overleggen even, maar besluiten dan om maandag niet te gaan, dan kunnen we broodjes en drinken halen, en een route gaan uitzoeken.
Dinsdagochtend blijkt het echt niet zo mooi weer te zijn, maar we laten ons niet weerhouden (dat doen we toch al te vaak) dus we drinken koffie, en pakken alles bij elkaar en hup de auto in.
Ik heb een route van internet geplukt, die vooral voor motorrijders is, dus ik heb op de kaart gekeken en er een route van gemaakt, die zeker geschikt is voor een auto, waar je niet voor verrassingen komt te staan (sinds hubby niet meer kan lopen, wil hij zich niet ergens klemrijden ofzo). En een stukje korter, want we willen er geen hele lange dag van maken.  Per slot kan hubby de auto niet uit. Dus eerst maar een iets kortere route rijden.
We gaan door de stad richting Aerdenhout en we passeren hierbij het huis met de beelden.
Zoals je kan zien hoost het behoorlijk.
We rijden de N206 richting Noordwijk en  het begint al goed: een mooie laan met huizen die je bijna niet kunt zien vanaf de weg. Degene die je wel kunt zien zijn groot, mooi en met een oprijlaan.....ach ik zou er best aan kunnen wennen hoor, zo'n optrekje....


We rijden onder meer langs of door Aerdenhout, Vogelenzang, Noordwijkerhout, Noordwijk aan Zee, Noordwijk Binnen, Rijnsburg, Voorhout, Sassenheim en komen op de N208 terecht bij Lisse en Lisserbroek.
We zijn iets van de routekaart afgereden, Rijnsburg en Voorhout stonden er niet op, maar het is wel leuk om daar te rijden.
In de buurt van Lisse heb je natuurlijk bollenvelden en zelfs door de regen zie je toch wel wat van de kleuren. Wel goed kijken, het regent best hard en het is in de verte. En ik neem de foto's vanuit een rijdende auto.

We besluiten dan om via de snelweg naar huis te gaan, het blijft regenen en in de verte ziet het zo donker, dat we aan onweer gaan denken en daar hebben we echt geen zin in.
Als we langs Schiphol rijden moet ik natuurlijk weer foto's maken van vliegtuigen.
Hier een vliegtuig dat net over de weg is gereden.
We zijn net zo tegen lunchtijd weer thuis, dus we eten onze broodjes gewoon thuis op.
Het was een leuke tocht, maar wel jammer van de regen.

Geen opmerkingen: