vrijdag 16 maart 2012

doodzieke prinses Gillian

Ik kreeg het volgende bericht onder ogen en het raakte me meteen. Daarom wil ik het toch ook hier neer zetten, ook al is een beetje laat dag....

Even jullie aandacht voor een heel bijzonder verhaal.
Donderdag 15 maart wordt Gillian 8 jaar oud. Gillian heeft hersenstamkanker en zit in het laatste stadium van deze vreselijke ziekte.
Onlangs is Gillian via de Doe een Wens stichting Prinses geworden.
Donderdag viert zij dus haar laatste verjaardag.
De vraag is: stuur Gillian een verjaardagskaart Er hoeft niets bijzonders op te staan, gewoon gefeliciteerd van Prinses of Prins en dan je voornaam.
In de prinsessenwereld is geen ziekte en ellende. Deze wereld heeft haar familie voor haar gecreƫerd om even niet bezig te zijn met haar ziekte. Haar wens is dan ook een postzak vol met kaarten.
Dus kleine moeite heel groot plezier en stuur een kaart naar:
Prinses Gillian
Rusthoekstraat 39-41
2584 CR Den Haag
Dit bericht staat overal op internet, dus het adres kan hier gerust blijven staan.
Radio West en TV West hebben er aandacht aan besteed en het staat inmiddels ook op een aantal fora. Men roept op om dit bericht te verspreiden, via Social Media, onder al je vrienden/kennissen. Met als doel om bij Gillian een lach op haar gezicht te toveren als ze wordt overspoeld met een zee van kaarten.
Let op iedereen die een kaart stuurt is natuurlijk prins of prinses! ik ben zelf nu een kaartje voor haar aan het maken, zodat ie vandaag nog op de post kan. En ik hoop dat er nog meer meiden meedoen, zodat ze megaveel kaarten krijgt.

1 opmerking:

annebelle zei

Hallo,
Zo een toffe oproep kan een mens niet weerstaan. Morgen gaat kaartje op de bus, beter laat dan nooit! jij bent een bezige bij!
Het ga je goed,
Annebelle