vrijdag 28 september 2007

40+


Ik heb gister het lootje afgemaakt waar ik al een tijd mee bezig was.......dat zeg ik verkeerd.....die al een tijd klaar lag om afgemaakt te worden. Alleen de titel en de tekst moest er nog op.

Ik heb het lootje gemaakt, naar aanleiding van een quote die iemand op het scrapforum van Dolls bij zijn onderschrift had staan. De quote luidt als volgt: age is a matter of the mind, if you dont mind, it doesn't matter!

Ik word al jaren best geplaagd, dat ik zo grijs word, maar ik ben zo'n beetje een van de weinigen die daar dus echt niets van heeft. Die goeie ouwe schooltijd......nou ik vond het niet allemaal zo leuk, ik vond het na school toch echt leuker. Leven is echt niet zo slecht, naarmate je ouder wordt, vind ik zelf. Ik ben dit jaar 41 geworden, en die quote spookte door mijn hoofd....daar moet ik toch eens een lootje bij maken.

Ik heb 3 foto's gezocht, van mij op 40-jarige leeftijd, waar ik redelijk goed opsta, in ieder geval lachend, vrolijk. Ik heb wel gesmokkeld, 1 foto is van mijn 41e verjaardag, maar dat komt ook door gebrek aan goede foto's....lees...waar ik leuk opsta....

De titel (linksboven) luidt: 40+. En de journaling (op de randen boven en onder de foto's): het komt met rimpels, grijs haar en meer ellende.....maar.....rimpels zijn van het lachen, grijze haren kun je verfen.....kortom....het leven begint bij 40!!
De quote staat rechtsonder.

1 opmerking:

Anoniem zei

en hij is weer cooooooooooolllllllllll
hihihi ik ben lekker grijzer hahahahahahahahahah.
Maar zonder dol het is een heel geslaagd lootje geworden
knuf linnieeeeeeeeeee