maandag 24 september 2007

morgen nog een keer naar Utrecht

Vanochtend loeivroeg uit bed, douchen, aan kleden en de hele riedel, en toen kwamen pap en mam al voorrijden. Grommel snel nog even op de bak gezet, en jawel, grote plas gedaan.
Snel zijn bandje om en in de kattenmand gedaan. Brokjes neergezet voor de overige poezen en wegwezen.
Plassen had Grommel dan wel thuis gedaan, poepen niet, dus dat gebeurde prompt in de auto, toen ie op schoot zat. Gelukkig had zijn wijze (ahem) vrouwtje het in de gaten, en die had al keukenrol op schoot gelegd, en had een plastic zakje mee, dus geen probleem, en meteen opgeruimd.
We hadden al een routebeschrijving en in combinatie met Carmen (navigatie met vrouwenstem hihi) kan het helemaal niet meer missen, we zijn er gigavroeg, maar tenminste zonder file.
Inschrijven en dan wachten.....wachten....wachten (we waren dus GIGAvroeg).
Eindelijk worden we opgehaald, en een co-assistente onderzoekt Grommel. Ze is heel lief voor hem, maar ja, klopt hem overal, steekt een thermometer in zijn gatje, spert zijn bekkie wijd open, Grommel vindt het niks, maar laat het wel gelaten over zich heen komen. Zo kennen we hem echt niet, weer een teken van zijn niet lekker voelen. Ze overlegt met de specialist, en die komt erbij. Het voorstel is om een CT-scan te doen, en een echoscopie (dacht ik). Voor beide moet Grommel onder narcose zijn, en de CT-scan zou wel vandaag kunnen, maar het andere onderzoek niet. Dus is zijn voorstel om morgen beide onderzoeken achter elkaar te doen, dan hoeft Grommeltje maar 1x onder narcose. We mogen kiezen, of dat we Grommel daar laten of meenemen, maar het is nog tamelijk vroeg, en ik neem hem dan liever mee naar huis. We moeten om files te vermijden en op tijd te zijn, hoe dan ook vroeg weg morgen, dus dat maakt niet zoveel tijd uit, en ik heb hem liever thuis bij me. Mijn ouders willen ons graag helpen, door hier nog een nacht te blijven logeren, en dan morgen weer mee te gaan. Wat een superouders, zo vanzelfsprekend, zo lief!!!!
Thuisgekomen, eerst lekker koffie, en dan het brood met kaas dat we meehadden, lekker in de koekepan gemikt, als lunch.
Mijn vader ontpopt zich weer eens als een echte fietsenmaker (koopt en legt nieuwe band om), terwijl ik even met mijn moeder ga sjoppen in de winkelstraat achter ons (leuke mini-scrapboeken gekocht voor een prikkie).
We hebben een gezellige middag en we halen lekker chinees voor avondeten, mjammie.
Mijn ouders gaan vroeg weg, nog even langs mijn oma, en dan moeten we allemaal weer vroeg naar bed, want morgen is het weer vroeg dag.

Geen opmerkingen: