zaterdag 18 augustus 2007

affalluh


oke, ik ga met de billen bloot..........zo voelt dat nu tenminste.
Op het scrapforum van D&D is een afvaltopic gestart, en daar heeft bijna iedereen een ticker met zijn gewicht erbij gezet. Ik wilde niet achterblijven, en ik moet echt nu wel serieus beginnen en vooral volhouden. Dus gister al een ticker aangemaakt, met het laatst gewogen gewicht, van een half jaar geleden. Het helpt wel, als je merkt, dat meer mensen met dezelfde moeilijkheden en verleidingen zitten als jij. De steun is enorm op het forum. Vanochtend op de weegschaal, de ticker aangepast, en meteen ook maar hier op mijn blog gezet.
In januari al begonnen, zelfs een lootje gemaakt. Maar wel een paar dingen goed aangeleerd (zoals klein ontbijtje, ik deed dat dus nooit). Maar verder niet echt doorgezet. Gemak diende al snel weer de mens. Maar nu wil ik koste wat het kost, dat het gaat lukken....en het gaat ook lukken!!!!!!!!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Ing,
Had het al in de krant gelezen van radius. Had gedacht dat je wel overgenomen zou zijn door een andere dienst, maar wat ja wat niet is kan altijd nog komen. goed dat je op deze manier aan het lijnen bent gegaan,petje af.Ik ben nu precies honderd kilo hoop er nog wat af te krijgen. Dus ik duim voor ons beide. ben via dit blog goed op de hoogte zeg . Ik groet jullie GRELGER

Hilda zei

Tuurlijk gaat het jou lukken, want jij bent een muskaartier * hihi..haha.. mega-super-girl!

liefs, Hilda

** en die scrap is superleuk, heb ik in echies gezien :D