vrijdag 17 augustus 2007

paars gips LOL
Vanochtend zijn we naar het ziekenhuis gebracht door een aardige buurman. Daar is het oude gips verwijderd, de spalk. Er is goed nagekeken hoe het nu is met de duim, de chirurg is er ook weer bijgeweest. En er is goed en slecht nieuws. Het slechte is dat er toch 5 weken gips om heen moet (even werd gedacht, misschien iets korter), maar het goede is allereerst dat dit gips een stuk lichter is, en het beste is, dat niet de arm ingegipst wordt, maar alleen de hand!!!


We mogen een kleur gips uitkiezen, natuurlijk wordt het paars LOL! (op de foto lijkt het misschien blauw, maar geloof me het is echt hevig paars!!). En dan wordt de hand in het gips gezet. En het voelt al meteen beter, lichter aan. Fer kan zijn pols bewegen, en zijn vingers. Wat een opluchting. Hij heeft er de afgelopen week zo'n last van gehad. Hij voelde zich zo naar, de pijn, en het gewicht wat ie mee moest slepen aan zijn arm, voelde zich ook uit balans met lopen, enzo, en zo afhankelijk, dat ie bijna niets zelf kon doen. Dit is zo'n verbetering.


Thuis doet het toch zeer. De duim staat nu in een iets andere stand, en er is in het ziekenhuis goed op gedrukt enzo, om te kijken waar het precies pijn doet. Dus Fer voelt zich nu niet helemaal lekker. Hopelijk trekt dit in de loop van de dag weg.


Ik heb natuurlijk meteen weer foto's gemaakt voor de scrap. Ik dacht sjips, ik had wel stukkie van het gipsverband mee kunnen vragen, voordat ze het nat maakte. Maar ja....en toen schoot me te binnen, dat ik nog een stuk gaasachtig spul heb, dat lijkt echt wel op dit gips, hihi, alleen andere kleur, moet nog ff bedenken hoe ik het knalpaars krijg..... Maar als het lukt, komt het natuurlijk meteen op de scrap.....

1 opmerking:

Hilda zei

o de kleur is wel perfect!

Fer beterschap, want het lijkt me zo lastig en zeker nu voor jou... dikke knuffels voor jullie beidjes

xX Hilda