donderdag 2 augustus 2007

Artis: VlindertuinArtis heeft nog niet zo heel erg lang een vlindertuin. De vlindertuin is prachtig geworden. Ongelooflijk veel vlinders fladderen er om je heen.


Er is 1 vlinder die wel heel erg opvalt, de prachtige blauwe Morpho-vlinder. Hij is echt heel groot, en er zijn er heel erg veel. Maaaaaar, ze zijn bijna niet te fotograferen. Ze zitten al niet echt veel, maar als ze een keer mooi gaan zitten. blijkt dat ze meteen de vleugels tegen elkaar aan klappen. En de buitenkant van de vleugels zijn bruin, ipv dat prachtige blauw. Het wordt bijna een sport om de Morpho vlinder op de foto te zetten.


We hebben prachtige vlinders en bloemen op de foto gezet, het leek me toepasselijk om een aantal van deze foto's in een bloemvorm te laten zien. Met in het midden....jawel.....de Morpho-vlinder. Helemaal aan het eind zat een Morpho-vlinder tegen een wand, met de vleugels wijd. Ik heb meteen geklikt, niet eerst dichterbij proberen te halen, want dan was ik geheid te laat geweest. En ja hoor, gelukt, ik heb een Morpho-vlinder op de foto!

Geen opmerkingen: